Om oss

För oss är ett personligt samarbete viktigare än något annat

KLICKA HÄR FÖR NYHET PIXLIP GO det nya modulsystemet för mässor, event, hotell, butik etc. Med inbyggd LED-belysning och super enkelt att sätta upp och ned

I ett tuffare affärsklimat med global konkurrens blir den personliga servicen avgörande. Det räcker inte att synas, du måste gillas och därmed välja rätt produkter för din marknadsföring.

Vår affärsidé handlar om att få människor, varumärken och företag att växa i förtroende och i affärer. Genom att inspirera till rätt typ av produkter och relationer påverkar du attityder, värderingar och beteenden som märks och gör skillnad.

Vi anstränger oss för att lära känna ditt företag eftersom vi är övertygade om att starka och uthålliga varumärken grundas i värderingar.

Vi vet vad som krävs för att kommunikation ska skapa värde och vi drar oss inte för att utmana, ompröva och tänka nytt. Det är en del av jobbet, det tar vi inget extra för.

Hos oss och finner du lång erfarenhet och några av Sveriges största varumärken inom profilbraschen. Det är trygghet.

Tryckmetoder
De vanligaste metoderna för att trycka profilkläder är:
Screentryck/textiltryck 
Digitaltryck 
Transfertryck
Brodyr
Dessa metoder har olika för- och nackdelar och passar olika bra beroende på volymen du vill beställa och kvaliteten du är ute efter. Oavsett om du är ute efter en handfull enkla plagg eller en jätteorder på tusentals produkter är principen för att få ner kostnaderna densamma.

Trycka kläder med screentryck
Med screentryck läggs en schablon, eller mall, oftast av tyg, över ditt plagg. Sedan pressas färgen genom schablonen och fastnar på plagget under. Screentryck har en hög startkostnad eftersom en schablon måste skapas. Kvaliteten blir hög och tillåter allt från enkla enfärgsmotiv till avancerade motiv i många färger, och särskilt vid större volymer passar screentryck väldigt bra till att trycka profilkläder.

Trycka profilkläder med digitaltryck
Digitaltryck sker helt datoriserat. Datorn skickar motivet till en digitalprinter som "ritar" motivet direkt på plagget. Det gör att startkostnaden är låg eftersom ingen fysisk mall behöver göras. Styckpriset är dock lite högre än med exempelvis screentryck och därför passar digitaltryck bäst när det handlar om profilkläder i relativt små volymer. Kvaliteten är hög och funkar för både enkla och mer komplicerade motiv.

Profiltryck med transfertryck
Transfertryck används oftast vid små volymer/upplagor eftersom startkostnaden är förhållandevis låg. Motivet trycks på en tunn folie-/vinylfilm som sedan värms fast på plagget. Passar bra när du vill ha ett enkelt texttryck eller enfärgat tryck i allmänhet.

Brodyr på profilkläder
Brodyr innebär att motivet broderas av en maskin, det är alltså inte fråga om "tryck" i klassisk mening. Med brodyr får du en mer "tredimensionell" känsla av motivet och det passar bra vid mindre motiv så som en text eller logotyp.

Vilken tryckmetod ska jag välja för profilkläder?
Screentryck, digitaltryck, transfertryck, brodyr - vad som passar för dig beror alltså på vilken kvalitet och känsla du är ute efter och hur många ex du vill trycka av ditt profilplagg. Vi hjälper våra kunder att välja rätt metod.