Dockningsstation TARGUS USB-C Single

Dockningsstation TARGUS USB-C Single

Art.nr. 271603

Kompakt och lätt, det är lätt att ta med sig den vart du än går. Förvandla din bärbara dator till en arbetsstation med den kompakta USB-C DP Alt Mode Single Video 4K HDMI/VGA-dockningsstationen med 100 W PD Pass-Thru. Anslut dina USB-C-aktiverade enheter till en enda HDMI- eller VGA-skärm, samtidigt som du ansluter till ett Gigabit Ethernet-nätverk och ansluter dina nyckelutrustning
- som möss, tangentbord, flash-enheter eller hårddiskar
- till USB-A- och USB-C-portarna. Du kan till och med hålla din bärbara dator laddad och igång genom att ansluta din bärbara dators USB-C-strömadapter till USB-C-porten på dockan. Den stöder upp till 100W (20V / 5A) laddning max. Denna docka ger också överföringshastigheter upp till 5 Gbps per port.
- Anslutningar: 2xUSB-A, HDMI, VGA, USB-C, Ethernet
- Mått: B 9,5 x H 1,4 x D 5,2 cm
- Vikt: 0,08 kg


Pris 999,00 kr

Beräkna pris

Antal  (Minsta antal 1 st)

Totalt pris
kr


Prisspecifikation
Fråga oss om produkten

stTargus®

Att bära framgång kräver elegans och det är precis vad Targus erbjuder. För vem älskar inte mobilitet, användarvänlighet, kvalitet och elegans. Targus produkter har låg vikt och strömlinjeformad design, vilket gör att de är extremt lätta att bära med sig. De innovativa lösningarna och det stilmedvetna materialvalet ger form och funktion i en klass för sig. Alla Targus-väskor har livstidsgaranti!


Visa samtliga produkter från Targus®
Art.nr. 271603
Leverantörens artikelnummer DOCK419EUZ
EAN 5051794030334
Varumärke Targus
Leveranstid 10 dagar
Vikt 0.120 kg
Volym 0.001 cdm
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.